Om oss

Erfarna ventilationsmontörer i Uppsala

Vi är ett väletablerat ventilationsföretag i Uppsala som tar hand om det mesta gällande ventilation. Hos oss kan du få rådgivning kring ventilation och luftgenomströmning. Vi kan även sköta nyinstallationer som underentreprenör till andra byggföretag, för företag som exempelvis restauranger, välfärdsinrättningar som förskolor och för privatpersoner. 
Våra medarbetare är kunniga och självgående. 


ventilation uppsala

Service och kvalitet

Hos oss kommer alltid kunden först. Vi är lyhörda inför kundens önskemål och försöker alltid förena det som önskas med de regler och föreskrifter som finns gällande ventilation. Regelbundet utvärderar vi vår process för att se var vi kan bli bättre.

Vi tror att god kommunikation mellan oss och kunden är viktigt för att resultatet ska bli så bra som möjligt och tar vårt ansvar när det kommer till en bra dialog oss emellan. 

Vår långa erfarenhet har gjort att vi kan hitta lösningar på problem och anpassa oss efter de förutsättningar som finns. Många gånger behöver man tänka kreativt då man ska installera eller anpassa ventilationssystem till gamla lokaler. Vi åtar oss alla utmaningar och försöker alltid överkomma eventuella hinder som man kan stöta på. 

Bättre och renare luft med rätt ventilation

Vår mission är renare luft i inomhusmiljöer. Det är tråkigt att så många lokaler lider av undermålig ventilation och dålig luft. Ofta innebär det att de som jobbar där blir tröttare och i viss mån även sjukare. Vi tycker ren och frisk luft inomhus är en självklar rättighet.

För oss är det en glädje att arbeta med ventilation och uppleva den reella skillnaden det faktiskt blir av ett välanpassat och fungerande ventilationssystem. 

Hör av er till oss via vårt formulär om ni är intresserade av att få bättre luft hemma, på ert företag, bostadsrättsföreningen eller i andra typer lokaler!

Fråga oss om ventilation!